Zeewolde Zoekt Talent 2021

Laat je talent zien bij ZEEWOLDE ZOEKT TALENT

Ben jij tussen 12 en 18 jaar oud? Opgelet! Voor het eerst in de geschiedenis organiseert ZeewoldeLIVE een onwijs leuke talentenjacht, speciaal voor jou. Dankzij Zeewolde Zoekt Talent kun je eindelijk jouw unieke talent een podium geven. Wanneer je mee kan doen? Als je heel goed kunt zingen, dansen, goochelen of muziek kunt maken; als je mensen kunt laten lachen of huilen door jouw unieke act of als je een ander verborgen talent hebt, zolang het zich maar leent voor de bühne.

Er zijn twee online voorrondes op resp. 13 en 20 februari, die worden uitgezonden door de Lokale Omroep Zeewolde. De kijkers bepalen welke 10 deelnemers doorgaan naar de Grote Finale op 27 februari 2021 in De Kluit. Tijdens de Grote Finale wordt live opgetreden en de winnaars worden door een ervaren vakjury bepaald. De nummers 1, 2 en 3 ontvangen een geldbedrag en, veel belangrijker, eeuwige Zeewolder Roem. En je weet het: talent dat eenmaal is ontdekt, vindt altijd zijn verdere weg. Grijp dus nu je kans!

DOE MEE en meld je aan bij ZeewoldeLIVE op info@zeewoldelive.nl. Maak een goede video van jouw act ( niet langer dan 5 minuten) en stuur die uiterlijk op 8 februari a.s. naar info@zeewoldelive.nl. Gebruik WeTransfer als de video teveel MB’s voor verzending per e-mail bevat.

Dus, jeugd van Zeewolde, laat zien welke talenten jullie hebben ontwikkeld of verbeterd tijdens de lockdowns! Kom ermee naar buiten! We hopen natuurlijk dat op 27 februari bij de Grote Finale weer publiek aanwezig mag zijn, maar we volgen uiteraard de regels van dat moment. De uitslag van de voorrondes vind je vanaf 25 februari op de website www.zeewoldelive.nl.

FINALE ZEEWOLDE ZOEKT TALENT

A.s. zaterdag 27 februari om 20.00 uur is het zover. Dan vindt de finale plaats van Zeewolde Zoekt Talent. Micaela, Nadine, Roos en Dagmar hebben de voorrondes gewonnen. De 4 zangeressen staan klaar om een fantastisch optreden te laten zien voor de finale.

Een deskundige jury bestaande uit Tilly Verhaar, Samantha De Vries en Moon Van Bakelen beoordelen de optredens. Wie zal er winnen?

Tim de Vries presenteert De Grote Finale.

De winnaar van Zeewolde Zoekt Talent krijgt een mooie geldprijs, beschikbaar gesteld door Flevo Finance RegioBank Zeewolde.

Volg de uitzending op: https://www.lokaleomroepzeewolde.nl/loz-tv/televisie

De juryleden zijn:

DE GROTE FINALE

Gisteravond, 27 februari 2021,  volop genoten van De Grote Finale van Zeewolde Zoekt Talent via Lokale Omroep Zeewolde. Na een spannende strijd ging Dagmar er met de eerste prijs vandoor, tweede werd Roos, nummer drie Nadine en Micaela nummer vier. Alle vier grote talenten en volgens mij gaan we in de toekomst vaker van ze genieten🎶🎤🎭
Uitzending gemist? Op tv wordt het programma nog regelmatig uitgezonden. Elke moment kun je terugkijken via https://www.lokaleomroepzeewolde.nl/zeewolde-nieuws/nieuws-uit-zeewolde/finale-zeewolde-zoekt-talent