Enge Buren - Vreemde Vogels

Ze bestaan bijna 25 jaar, toch kent niet iedereen ze. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment? Wie zal het zeggen….? Als je ze eenmaal kent, kan je niet meer om ze heen en kom je er nooit meer vanaf. Eigenlijk zijn ze helemaal niet ‘Eng’ maar eerder sympathiek, waardoor je ze in een mum van tijd in je armen sluit. 
Eén ding staat buiten kijf, Enge Buren staat garant voor een onvergetelijk avondje uit! (Het bespaart je een consult bij de psychiater!)

‘Vreemde Vogels’ is hun zevende show vol muziek, humor en cabaret. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven! We zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeentjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts. 
Laat je meevoeren op deze bijzondere thermiek! Wees welkom in de wonderlijke wereld van ‘Vreemde Vogels’.

 

Arrangementen

De voorstelling is uit te breiden met een theaterdiner voor slechts € 25 p.p.

In de pauze genieten van een drankje en versnapering voor € 5 p.p. zonder dat je in de rij moet staan!

Na afloop nog even gezellig napraten over de voorstelling is natuurlijk mogelijk aan de gezellige bar in grand-café The Lux.

En voor wie van buiten Zeewolde komt, kunnen we een overnachting aanbieden voor slechts € 75 voor een tweepersoonskamer en dit is inclusief het ontbijt.

Vreemde Vogels is te zien op zaterdag 24 november 2018 om 20.00 uur in The Lux, te Zeewolde. 

Geïnteresseerd?