Diederick Ensink - Diederick’s debuut

Diederick Ensink maakt er een sport van om zoveel mogelijk instrumenten te bespelen - ‘een gezonde verslaving’, noemt Diederick het. Het liefste zou hij in zijn eentje alle instrumenten van een orkest willen bespelen... én daarbij ook nog willen zingen. Dat gaat natuurlijk niet, horen we je denken. Om het tegendeel te bewijzen stapt Diederick op het toneel in ‘Diederick’s Debuut’.


Ondertussen is de muziek-instrumenten-teller de 10 al gepasseerd en kan Diederick door middel van technologie, zoals bijvoorbeeld een ‘loop-station’, in zijn eentje dat gedroomde orkest live op de bühne tot leven wekken. Diederick vertelt zijn persoonlijke, muzikale verhaal aan de hand van muziek uit diverse muziekgenres. Van Shaffy tot Coldplay, van Beethoven tot Billy Joel, allen op zijn eigen manier vertolkt. Ook zelf geschreven muziek mag niet ontbreken en het publiek wordt hier en daar getrakteerd op een kleine muzikale masterclass.

 

‘Diederick’s Debuut’- Een Multi-Instrumentale, Muzikale One-Man-Show.

 

Meer info

Voor wie Diederick Ensink nog niet kent, bekijk de video's op https://www.diederickensink.nl/?page_id=24.

 

Als de voorstelling geannuleerd wordt vanwege aangescherpte coronamaatregelen dan ontvang je de ticketprijs terug.

Arrangementen

In de pauze genieten van een drankje en versnapering zonder dat je in de rij moet staan, is bij de prijs inbegrepen!

De voorstelling is uit te breiden met een theaterdiner voor slechts € 27,50 p.p.

Na afloop nog even gezellig napraten over de voorstelling is natuurlijk mogelijk aan de gezellige bar in grand-café The Lux.

Diederick's Debuut is te zien op zaterdag 25 september 2021 om 20.00 uur in The Lux te Zeewolde. 

Geïnteresseerd?