Charly Lownoise - The Contrast

Stond ik dan, dertien jaar en ogen zo groot als schoteltjes. Achter de draaitafels in een sociëteit, ergens in Den Haag, stonden twee jongens. Op de snaar aangedreven draaitafels legden ze de ene vette plaat na de andere. En ik wist het. Dat wat zíj deden, dat ging ik ook doen. Ik was verkocht, gegrepen en geraakt. In mij brandde het vuur. Diezelfde avond nog draaide ik, trillend als een rietje, op datzelfde podium mijn eerste plaatje ooit. Dit was het begin van een jongensdroom. Het is 1996, bijna vijftien jaar later. Tijdens weer een uitverkochte show begint het te dansen voor mijn ogen. Sterretjes, licht in m’n kop. Ja, hoor. Daar ging ik. Die avond lag ik out op de bühne. Prestatiedruk, stress en een slecht bioritme leren me vanaf dat moment hoe ik moet loslaten. Ik moest wel. Want hoe krijg je weer zelfvertrouwen in een wereldje waar het hard tegen hard gaat? Waar je door blijft gaan en je jezelf staande moet houden tussen grote ego’s? Langzaamaan trek ik mezelf aan m’n haren het moeras uit. Daarbij krijg ik hulp van de meest bijzondere leraren en methodes.

“Ik zeg waar ik voor sta en in geloof. Ik please niet meer. Zo blijf ik in mijn eigen kracht en houd ik relaties puur.”
Mijn theatershow Het Contrast is een mix van muziek, levenslessen, wijsheid, humor en verbinding. Het is het verhaal van Charly Lownoise, maar ook van Ramon Roelofs. Vanaf het moment dat het dertienjarige jongetje wordt geraakt en zichzelf totaal verliest tot aan de persoon die ik vandaag ben.

Arrangementen

In de pauze genieten van een drankje en versnapering zonder dat je in de rij moet staan, is bij de prijs inbegrepen!

De voorstelling is uit te breiden met een theaterdiner voor slechts € 27,50 p.p.

Na afloop nog even gezellig napraten over de voorstelling is natuurlijk mogelijk aan de gezellige bar in grand-café The Lux.

The Contrast is te zien op zaterdag 9 oktober 2021 om 20.00 uur in The Lux te Zeewolde. 

Geïnteresseerd?