Hommage aan Toon Hermans

PRACHTIGE EN ONTROERENDE HOMMAGE AAN TOON HERMANS DOOR ZIJN ZOON MAURICE EN DIVERSE VOCALISTEN EN MUSICI

Na een lange introductie met voorstellingen Zo’n Toon en Toon, Liedjesman, waarin Maurice Hermans vertelde hoe trots hij was op zijn vader en dat zijn vader deze hommage na 60, 70 jaar theater in Nederland en Vlaanderen en waar ook ter wereld zeker heeft verdiend, deze ontroerende voorstelling.

Met de humor die ook zijn vader eigen was, vertelt Maurice over het rijke Roomse leven. Maurice is gedurende de voorstelling niet alleen verteller maar ook zingt en leest hij de gedichten van hemzelf en van Toon. De zeer sterke muzikale begeleiding is in handen van Harrie Herfst (piano). Heel belangrijk in de voorstelling zijn de vocalisten: de zangeressen Wendy Hoogendijk en Sanne Gloria Verboom.

In de voorstelling die omschreven kan worden als een mix van kleinkunst en musical krijgen de vocalisten volop solo’s in de liedjes van Toon Hermans maar ook wordt er als ensemble gezongen. Uiteraard staat Maurice Hermans als verteller over het leven van zijn vader centraal.

Het is fascinerend om het leven van Toon Hermans, zijn liedjes en gedichten voorbij te horen komen!!! Zeker als je hem vroeger live of op tv hebt gezien. Maar ook als dat niet het geval was, valt er volop te genieten van deze voorstelling!

Arrangementen

In de pauze genieten van een drankje en versnapering zonder dat je in de rij moet staan, is bij de prijs inbegrepen!

Speciaal voor gasten van de RCN wordt een voorstelling aangeboden, exclusief pauze-arrangement, voor € 10 in de recreatiezaal van de RCN.

De voorstelling is uit te breiden met een theaterdiner voor slechts € 27,50 p.p.

Na afloop nog even gezellig napraten over de voorstelling is natuurlijk mogelijk aan de gezellige bar in grand-café The Lux.

Boek snel, want vanwege de Corona richtlijnen zijn er weinig plaatsen beschikbaar.

 

Altijd zal ik van je houden is te zien op zaterdag 29 mei 2021 om 20.00 uur op verschillende locaties in Zeewolde. 

Geïnteresseerd?

 

Om aan de 1,5 meter eis tegemoet te komen, zal de eerste voorstelling dit seizoen, niet alleen in The Lux te zien zijn. Op zaterdag 29 mei om 20:00 uur treedt Maurice Hermans (ja, de zoon van ..) op voor beperkt publiek in de theaterzaal Opera House van The Lux. Gelijktijdig zorgt de Lokale Omroep Zeewolde ervoor dat de voorstelling tegen gereduceerd tarief te zien is in De Kruidenborg. Ook naar de recreatieruimte bij de RCN wordt de voorstelling gestreamd.

De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door PUUR Zeewolde, Hoffmann MetalcareSjaardema Uitvaartzorg, Expert Zeewolde, Bakkerij De Toren en Rotaryclub Zeewolde.


Partners